Johan Heibert
Gastronomi

Bra recept för blogg

Jag hjälper människor att
utveckla sin gastronomi

Om Johan Heibert

Johan Heibert heter jag och är kock, jag har en fil. Kand. i Restaurang och Måltidskunskap från Restauranghögskolan i Grythyttan. Jag har i flera år jobbat som köksmästare, sommelier, lärare och inspiratör med mera, med mera…

Jag är helt enkelt en entusiastisk matlagare och måltidskreatör. Tillsammans med mig kan du med familj, vänner, kollegor skapa oförglömliga minnen och både lära er mer om matlagning och hitta inspiration och gemenskap. Jag håller i utbildningar runt om i Sverige och världen, och tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar er.

Meriter

  • IACCs International CHEF OF THE YEAR (efter vinst i finalen i matlagningstävlingen i Texas)
  • Köksmästare
  • Sommelier
  • Food and Beverage Manager
  • …till att nu släppt den dagliga driften av restaurang till förmån för att utbilda och inspirera olika team runt om i Sverige och Världen.

Ett axplock av mina uppdrag

Svensk Saffran

Gastronomisk konsult för BlueRedGold Producent av Svenskodlad saffran

Kurs ”Det Moderna köket”

Kursdag med genomgång av utrustningen i restaurangkök
~ Gastro Merit, Martin & Servera

Kurs vegansk 6-rätters

Tillsammans lagar vi 6-rätters vegansk fine dinning
~ Grönsakshallen Sorundas kunder

Receptskrivning

Recept framtagna, upplagade och fotograferade
~ Lansering av Prossecco, Freixenet

Moderna svenska tapas

Recept och upplagning
~ Chef Magazine

Höstmeny

Två dagar av inspiration och menyskrivning
~ Grenna Hotell

Receptvideo

Framtagande av recept och filmning
~ Söders Gourmet

Aktivitetsmatlagning

Teambuilding med 3-rätters matlagning
~ Röda Korset

Teknisk inspirationsdag

Recept och upplagning
~ Chef Magazine

Inspirations-after work – sous vide

5 smårätter serverade under samtal
~ Advokatbyrå Stockholm

Inspirationsdag med fokus på ÄGG

Från helägg till äggpulver – kursdag
~ Kronäggs kunder

Aktivitetsmatlagning i Pentry

Teambuilding med 3-rätters matlagning
~ Konsultbyrå

Scroll to Top