
Om Johan Heibert
Johan Heibert heter jag och är kock, jag har en fil. Kand. i Restaurang och Måltidskunskap från Restauranghögskolan i Grythyttan. Jag har i flera år jobbat som köksmästare, sommelier, lärare och inspiratör med mera, med mera…
Jag är helt enkelt en entusiastisk matlagare och måltidskreatör. Tillsammans med mig kan du med familj, vänner, kollegor skapa oförglömliga minnen och både lära er mer om matlagning och hitta inspiration och gemenskap. Jag håller i utbildningar runt om i Sverige och världen, och tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar er.
Meriter
- IACCs International CHEF OF THE YEAR (efter vinst i finalen i matlagningstävlingen i Texas)
- Köksmästare
- Sommelier
- Food and Beverage Manager
- …till att nu släppt den dagliga driften av restaurang till förmån för att utbilda och inspirera olika team runt om i Sverige och Världen.





Uppdrag
Här kommer ett axplock av de senaste uppdragen jag jobbat med:
Kurs ”Det Moderna köket”
Kursdag med genomgång av utrustningen i restaurangkök
~ Gastro Merit, Martin & Servera
Kurs vegansk 6-rätters
Tillsammans lagar vi 6-rätters vegansk fine dinning
~ Grönsakshallen Sorundas kunder
Receptskrivning
Recept framtagna, upplagade och fotograferade
~ Lansering av Prossecco, Freixenet
Moderna svenska tapas
Recept och upplagning
~ Chef Magazine
Teknisk inspirationsdag
Recept och upplagning
~ Chef Magazine
Receptvideo
Framtagande av recept och filmning
~ Söders Gourmet
Aktivitetsmatlagning
Teambuilding med 3-rätters matlagning
~ Röda Korset
Höstmeny
Två dagar av inspiration och menyskrivning
~ Grenna Hotell
Inspirations-after work – sous vide
5 smårätter serverade under samtal
~ Advokatbyrå Stockholm
Inspirationsdag med fokus på ÄGG
Från helägg till äggpulver – kursdag
~ Kronäggs kunder
Aktivitetsmatlagning i Pentry
Teambuilding med 3-rätters matlagning
~ Konsultbyrå