Ett axplock av mina uppdrag
Svensk Saffran
Gastronomisk konsult för BlueRedGold Producent av Svenskodlad saffran
Kurs ”Det Moderna köket”
Kursdag med genomgång av utrustningen i restaurangkök
~ Gastro Merit, Martin & Servera
Kurs vegansk 6-rätters
Tillsammans lagar vi 6-rätters vegansk fine dinning
~ Grönsakshallen Sorundas kunder
Receptskrivning
Recept framtagna, upplagade och fotograferade
~ Lansering av Prossecco, Freixenet
Moderna svenska tapas
Recept och upplagning
~ Chef Magazine
Höstmeny
Två dagar av inspiration och menyskrivning
~ Grenna Hotell
Receptvideo
Framtagande av recept och filmning
~ Söders Gourmet
Aktivitetsmatlagning
Teambuilding med 3-rätters matlagning
~ Röda Korset
Teknisk inspirationsdag
Recept och upplagning
~ Chef Magazine
Inspirations-after work – sous vide
5 smårätter serverade under samtal
~ Advokatbyrå Stockholm
Inspirationsdag med fokus på ÄGG
Från helägg till äggpulver – kursdag
~ Kronäggs kunder
Aktivitetsmatlagning i Pentry
Teambuilding med 3-rätters matlagning
~ Konsultbyrå